BALIKESİR / BANDIRMA - Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ara

öğrencilerimizin gelecek ve kariyer planlamaları yapmalarına destek olmak amacıyla 20 Aralık tarihinde KARİYER GÜNLERİ düzenlenmiştir.

Ara

21/27 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı   Haftasında , Bandırma Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi  ile imzalanan protokol kapsamında;  ´´Süt Dişlerine Sağlıklı Veda´´  yerel proje çalışması Ahmet Obalı İlk Okulunda 27 kasım 2017 tarihinde    başarıyla gerçekleştirildi.

Ara

Okulumuz Rehberlik servisi ve öğretmenlerimizin işbirliği ile yürüttüğü Yaşam Koçluğu projemize 12 öğretmenimiz ve 67 öğrencimiz dahil olmuştur.

Kas

Okulumuz öğrencilerine öğretmenlerimiz Döndü ŞEN ve Fatma ÇAYIRKUŞU tarafından Diabet hakkında eğitim verildi.

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün "Tarihimizden Misafir Var " projesi kapsamında Öğrencimiz Melisa DEMİRTAŞ  07/11/2017 tarihinde Fatih İlköğretim Okulu 2. sınıf öğrencilerine yaratıcı drama yöntemiyle tıp bilgini İBN-İ SİNA´yı sunmuştur. Danışmanlık yapan Edebiyat Öğretmenimiz Reyhan ERCAN  ve öğrencimiz Melisa DEMİRTAŞ´ı tebrik ediyoruz.

Kas

Okulumuzda 03 Kasım 2017 tarihinde son sınıf öğrencilerimize İŞ_KUR tarafından "İş Arama Becerileri "konulu seminer düzenlendi. Seminer kapsamında iş arama becerilerini geliştirme süreci, iş başvuru formu doldurulması, CV(Özgeçmiş) hazırlama teknikleri hakkında bilgiler aktarıldı.

Kas

Okulumuzda Tam Gün Tam yıl kapsamında , Halk Eğitim Merkezi aracılığı ile  3o Ekim- 10 kasım Tarihleri arasında , Sağlık Hizmetleri Alan Öğretmenimiz Şenay GÜLER tarafından ,Boğaziçi Akademi Çocuk kulübü personeline " İlk Yardım Bilgi Becerilerini Öğretmek" amacıyla kurs düzenlenmiştir.

Ekm

Kitap okuma yarışmasında 1. ve 3. olan kızlarımız İl Milli Eğitim Müdürü Sayın  Yakup YILDIZ tarafından ödüllendirildi.