BALIKESİR / BANDIRMA - Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Eyl

Öğrenci servis ihalesini Yılmaz Tur almıştır. Sayın velilerimiz Yılmaz Tur ile irtibata geçebilirsiniz.

May

Sosyal Güvenlik Haftası (14-20 Mayıs) kapsamında  Balıkesir Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğünün Sosyal Güvenlik Denetmenleri Engin ARVAS, Hakan ŞEKER, faruk BOZKURT ve İbrahim Halil İRAZ tarafından  sosyal güvenlik bilincini arttırmak amacıyla seminer verilşmiştir.

Nis

Edebiyat öğretmenimiz Gürkan AYAS başkanlığında; tüm sınıflar bazında yapılan KİTAP OKUMA yarışmasında 11. sınıf öğrencilerimiz ödülleri aldılar.

Birinci : Ahsen ER (11/A)              200 TL PARA ÖDÜLÜ

İkinci : Şenay ARIK (11/A)            150 TL PARA ÖDÜLÜ

Üçüncü : Damla ORAN (11/A)        100 TL PARA ÖDÜLÜ

Nis

Okulumuz 9. sınıf öğrencilerimize ve velilerine Alan Seçimi ile ilgili eğitim verilmişltir.

Nis

"Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor" projesi kapsamında ailelerimizle buluştuk. Öğretmenlerimiz gözetiminde öğrencilerimiz ailelerimizin TA ölçüm takiplerini yaparak , tarihi geçmiş ilaçlar hakkında ailelerimize bilgilendirme yapmıştır. Ayrıca Kronik Astım hastalığı hakkında bilgilendirme yapılmış, Astımla Yaşamak konusunda eğitim verilmiştir.

Nis

Şehit Bedir Karabıyık Ortaoukulu 60 kişilik öğrenci ve öğretmenleri ile okulumuzu ziyaret etmiştir.Rehber öğretmenimiz Fatma GÜVENÇ ÇIĞ Sağlık alan öğretmenimiz  Demet ESEN ve ALAN öğrencilerimiz eşliğinde okulumuzun alan ve dallarının tanıtımı yapılmıştır.

Mrt

"Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor" projesi kapsamında Edincik´te ailelerimizle buluştuk. Öğrencilerimiz tarafından kronik hastalıklar hakkında aileler bilgilendirildi. Tansiyonları ölçülerek İLK YARDIM çantası hediye edildi.

Mrt

Ara

öğrencilerimizin gelecek ve kariyer planlamaları yapmalarına destek olmak amacıyla 20 Aralık tarihinde KARİYER GÜNLERİ düzenlenmiştir.

Ara

21/27 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı   Haftasında , Bandırma Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi  ile imzalanan protokol kapsamında;  ´´Süt Dişlerine Sağlıklı Veda´´  yerel proje çalışması Ahmet Obalı İlk Okulunda 27 kasım 2017 tarihinde    başarıyla gerçekleştirildi.

Ara

Okulumuz Rehberlik servisi ve öğretmenlerimizin işbirliği ile yürüttüğü Yaşam Koçluğu projemize 12 öğretmenimiz ve 67 öğrencimiz dahil olmuştur.