BALIKESİR / BANDIRMA - Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı coşku ile kutladık.

Ekm

Balıkesir İli genelinde Meslek Liseleri arasında düzenlenen kitap okuma yarışmasında okulumuz öğrencisi Zeynep AKBULUT İL 2. olmuştur. Öğrencimize rehberlik eden Edebiyat öğretmenimiz Sayın Gürkan AYAS´I ve kızımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ekm

Temiz okul, sağlıklı okul projesı kapsamında okulumuz Beyaz Bayrak almıştır.

Ekm

2017-2018 Okul Aile Birliği toplantımız 21-10-2017 Tarihinde Velilerimizin yoğun katılımı ile Okulumuz Toplantı salonunda  gerçekleşmiştir.

Eyl

Kas

Okul Müdürümüz M. Kürşat DOĞAN tarafından hazırlanan ve Ulusal Ajans tarafından kabul edilen Erasmus+ Mesleki Eğitim Projesi kapsamında 1. Grup öğretmen  ve öğrencilerimiz 6-21 Kasım tarihleri arasında   Belçika/Brüksel´de , 2. Grup öğretmen ve öğrencilerimiz ise 14-28 Kasım tarihleri arasında Almanya/Frankfurt şehrinde eğitimlerini gerçekleştireceklerdir.

Eyl

Okulumuzun ortağı olduğu 4 ayrı Avrupa Birliği Erasmus + Mesleki Eğitim Projesi kapsamında okulumuzdan Hemşirelik, ATT  ve Anestezi alanlarından toplam 54   , 11. ve 12. sınıf öğrencisi 2´şer ve 3´er  haftalık periyotlarla Almanya, Belçika, Macaristan ve Çek Cumhuriyetinde eğitim ve yurt dışı staj faaliyetine katılacaklardır.Bu faaliyete katılmak isteyen tüm 11. ve 12. sınıf öğrencilerimizin 9 Eylül 2015 Çarşamba günü saat 13:00 de müracaat formunu doldurmuş olarak okulda hazır bulunmalarını rica ederiz.