BALIKESİR / BANDIRMA - Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kas

Okul Müdürümüz M. Kürşat DOĞAN tarafından hazırlanan ve Ulusal Ajans tarafından kabul edilen Erasmus+ Mesleki Eğitim Projesi kapsamında 1. Grup öğretmen  ve öğrencilerimiz 6-21 Kasım tarihleri arasında   Belçika/Brüksel´de , 2. Grup öğretmen ve öğrencilerimiz ise 14-28 Kasım tarihleri arasında Almanya/Frankfurt şehrinde eğitimlerini gerçekleştireceklerdir.

Eyl

Okulumuzun ortağı olduğu 4 ayrı Avrupa Birliği Erasmus + Mesleki Eğitim Projesi kapsamında okulumuzdan Hemşirelik, ATT  ve Anestezi alanlarından toplam 54   , 11. ve 12. sınıf öğrencisi 2´şer ve 3´er  haftalık periyotlarla Almanya, Belçika, Macaristan ve Çek Cumhuriyetinde eğitim ve yurt dışı staj faaliyetine katılacaklardır.Bu faaliyete katılmak isteyen tüm 11. ve 12. sınıf öğrencilerimizin 9 Eylül 2015 Çarşamba günü saat 13:00 de müracaat formunu doldurmuş olarak okulda hazır bulunmalarını rica ederiz.