BALIKESİR / BANDIRMA - Akşemsettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kas

08.11.2017 Tarihinde Ş.M.G Lisesi spor salonunda oynanan karşılaşmada Kız Futsal Takımı rakibine karşı farklı kazanmayı başarmıştır. Bundan sonraki karşılaşmalarda Kızlarımıza başarılar dileirz.

Kas

06.11.2017 Tarihinde Bengi Projesi kapsamında Değerli Öğretmenimiz Hülya KANAK´ın Katkıları ile Organ Bağışı farkındalık projesi başlamıştır.

Erdek Devlet hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Yalçın DÜKER organ bağışı farkındalık projemizin çok anlamlı olduğunu söyledi ve okulumuzu organizasyonumuz için tebrik etti.

Okul Müdürümüz Sayın M. Kürşat DOĞAN   böylesine önemli bir çalışmayı başlatan değerli öğretmenimiz Hülya KANAK ´ı , projeye destek veren idareci ve öğretmen arkadaşlarımızı ve çocuklarımızı kutladı ve bu anlamlı projelerin artarak devam edeceğini söyledi.

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa KILIÇGİL okulumuzu ziyaret ederek öğretmen ve öğrenciler ile sohbet ederek çeşitli konular hakkında bilgi almıştır.

Okulumuzun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Geçit Töreni

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı coşku ile kutladık.

Ekm

Balıkesir İli genelinde Meslek Liseleri arasında düzenlenen kitap okuma yarışmasında okulumuz öğrencisi Zeynep AKBULUT İL 2. olmuştur. Öğrencimize rehberlik eden Edebiyat öğretmenimiz Sayın Gürkan AYAS´I ve kızımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ekm

Temiz okul, sağlıklı okul projesı kapsamında okulumuz Beyaz Bayrak almıştır.

Ekm

2017-2018 Okul Aile Birliği toplantımız 21-10-2017 Tarihinde Velilerimizin yoğun katılımı ile Okulumuz Toplantı salonunda  gerçekleşmiştir.